طريقة عمل طاجن البامية بالحمة المفرومة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

طريقة عمل طاجن البامية بالحمة المفرومة

مُساهمة  Admin في الأحد أغسطس 22, 2010 7:07 pm


بتشتغلى وترجعى البيت متأخر ( قبل الفطار فى شهر رمضان)

جايبالك اكلة تتحضر فى اقل من ساعة تعالوا نشوف هية ايه!!!!!!!!!!!!

بامية باللحمة المفرومة


1ـــ تجيبى 3 بصلات و قطعيهم فى حلة .

2ـــ ضعى عليهم معلقة سمنة .

3ـــ ضعى عليهم صلصة الطماطم .

4ـــ ضعى البامية .

5ـــ ضعى اللحمة المفرومة .

6ــــ ضعى الحلة على النار .

7ـــ ضعى الملح والفلفل الاسمر والكمون فى الحلة .

8ـــ تجيبى 4 فصوص ثوم وتقشريهم وتدقيهم فى الهون .

9ـــ تجيبة حتة دهن وتضعيها فى طاسة على النار لحد لما تسيح .

10ـــ تضعى عليها الثوم وتشوحيه .

11ـــــــ بعد نضج البامية ضعى عليها الثوم .


تأكل مع السلطة الخضراء

وبألف هنا والشفا

Admin

ذكر
عدد المساهمات: 153
السٌّمعَة: 0
تاريخ التسجيل: 03/08/2010
العمر: 26

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ahoo.kalamfikalam.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى